MERSİN / TARSUS - Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ahmet Güngör Anaokulu

Trafik Haftası

Nis

Doğadan sınıfa projemiz için doğadan topladığımız kuru dallardan değnek adam kuklaları oluşturduk

Nis

Doğadan sınıfa projemiz için yapmış olduğumuz kağıt tohumlarımız

Nis

Doğadan sınıfa projemiz için doğal malzemelerle doğal çerçeveler oluşturduk

Nis

Doğadan sınıfa projemiz için atık teneke kutuları boyadık. İçlerine tohumlar ektik

Nis

Doğadan sınıfa projemiz için atık cam şişeleri boyayarak vazo haline getirdik

Nis

Doğadan sınıfa projemiz için yapmış olduğumuz taş boyama çalışmamız

Mrt

Doğadan Sınıfa isimli e-Twinning projemizin katılımcılar arasından birinci seçilen afiş çalışmamız

Mrt

Doğadan Sınıfa projemiz için süt kutularından yaptığımız kuş yemliklerimiz

Mrt

Doğadan Sınıfa isimli e-Twinning projemizin katılımcılar arasından birinci seçilen logo çalışmamız

Mrt

Doğadan Sınıfa projemiz için koli ve ağaç kabukları ile oluşturduğumuz hayvan kulübemiz

OKUL SAĞLIĞI

Nis

HER AY HER ÖĞRETMEN KENDİ ÖĞRENCİLERİNE, DEĞERLER EĞİTİMİ ANLATILARAK ETKİNLİKLERLE DESTEKLENMEKTEDİR.

Ock

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ahmet Güngör Anaokulu olarak; çocukların eğitimine katkı sağlayacak, eğitim ve eğlence amaçlı “Masal Evi” mizin, düzenlenen törenle İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin tarafından açılışı yapıldı.

Etkinliğe, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin, Şube Müdürü Hanifi Başıbüyük, ilçemizde okul/kurum idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Okulumuz Masal Evi açılışında, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin “Masal çocuk duyarlılığını en iyi yansıtan türdür. Geleceğin daha aydınlık olmasını istiyorsak çocukların dünyasına eğilmemiz gerekiyor, çünkü geleceği var edecek onlar. “şeklinde konuştu.

Ziyaretlerinden dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin, Şube Müdürü Hanifi Başıbüyük, ilçemizde okul/kurum idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve velilere teşekkür ederiz.

Yapımda emeği geçen başta Eren DEMİREL, Okulumuz öğretmenleri, okul personeli, öğrencilere ve emeği geçen herkese teşekür ederiz.

Etkinlik, açılış kurdelasının kesilmesinin ardından masal evinin gezilmesi ile devam etti.